De Juweellaan in Zoetermeer is korte tijd afgesloten geweest vanwege een loslopende schaap welke op de weg liep. De politie had behoorlijk wat moeite om het schaap te vangen.

‘Samen met de collega’s van handhaving en de schaapsherder hebben de agenten verschillende pogingen gedaan om de ram te vangen, maar helaas steeds zonder succes. ‘De ram wilde op een gegeven moment langs onze menselijke afzetting rennen. Echter, een behulpzame burger die daar ook tussen stond, kreeg de ram letterlijk in zijn armen toen deze weg wilde springen’, aldus de politie Zoetermeer.

Samen met de schaapsherder is het dier weer veilig achter de omheining geplaatst.

FOTO: Politie Zoetermeer

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten