Zaterdagavond heeft er In een woning aan de Stadshoudersring een brand gewoed. De brand is aan de achterzijde van de woning korte tijd uitslaand geweest. De brandweer schaalde op naar middelbrand.

Ook ene ambulance is aanwezig geweest bij de brand om de bewoner te controleren. De burgemeester Charlie Aptroot was ook aanwezig bij de brand. De woning is onbewoonbaar. Omliggende woningen zijn ontruimd en worden nagekeken op CO daarna mogen de bewoners weer terugkeren.

Bij de brand raakte een persoon gewond en is per ambulance vervoerd naar het ziekenhuis.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten