Zoetermeer – Dinsdagmiddag 7 april werden de medewerkers en patiënten van het Lange Land ziekenhuis verrast door een stoet van hulpdiensten.

De hulpdiensten kwamen op een afgesproken plek samen om vanuit daar met toeters en bellen naar het ziekenhuis te rijden. Dit werd georganiseerd om de de zorgverleners te bedanken voor hun inzet in deze bizarre tijden.

Foto’s: Gerard Van Warmerdam

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten