De politie heeft in Zoetermeer rond de zestig bekeuringen uitgeschreven. Het ging om boetes vanwege samenscholing of samenkomsten waarbij de corona maatregelen niet werden nageleefd. Ook zagen de agenten busjes of auto’s met meer dan drie personen erin die niet op hetzelfde adres stonden ingeschreven met Omroep West.

 

Het aantal boetes geeft overigens geen compleet beeld van de situatie tijdens het paasweekend. Niet alleen agenten maar ook handhavers van de gemeente kunnen namelijk een boete uitschrijven. ‘We zien dat er veel meldingen blijven binnenkomen over jongeren die in groepjes op straat zijn’, laat politie Zoetermeer weten via Facebook. ‘We treden altijd op. Soms door te waarschuwen, maar steeds vaker ook door boetes uit te delen.’

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten