Op de Azieweg heeft gistermiddag omstreeks 16.00 uur een eenzijdig ongeval plaatsgevonden. De bestuurster verklaarde dat haar bril op de grond viel. Toen ze haar bril wilde pakken verloor ze de macht over het stuur en reed tegen de vangrail. Een ambulance heeft de vrouw nagekeken op verwondingen maar raakte niet gewond.

 

Een berger heeft de auto meegenomen.

Foto’s: Politie Zoetermeer

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten