Boom valt op woning

apr 20, 2020

Aan de Vlasakker is vanmiddag een boom op een woning gevallen. De boom die zo’n 10 meter hoog is is door de brandweer met de grote kraan verwijderd. Een bedrijf dat bomen aan het zagen was wilde de laatste boom weghalen maar dat verliep niet helemaal zoals het hoorde. De schade aan de woning valt mee.

Er raakte niemand gewond.

Video: Mitchell Mooij – Take Two Film & TV

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door op Accepteren in de balk te klikken.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten