Zoetermeer – Zaterdagmiddag 25 april heeft er brand gewoed in een voormalig baggerdepot aan het s’Gravenpad in Zoetermeer.

De brandweer is met veel materiaal ter plaatse gekomen en heeft de brand opgeschaald naar sein ‘zeer grote brand’. Met behulp van een drone van de brandweer konden brandhaarden snel worden gelokaliseerd. Nadat de locaties van de brandhaarden waren gevonden kon de brandweer de brand blussen.

Bij de brand kwam een flinke rookontwikkeling vrij, hierdoor werd het treinverkeer en een rijkstroom op de naastgelegen A12 stilgelegd. 

Foto’s: Rick Juffermans en Remco F. Gerritsen

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten