Gewapende overval op afhaalrestaurant Oranjelaan Zoetermeer

Aan de Oranjelaan in Zoetermeer heeft vanavond 26 april een gewapende overval plaatsgevonden op Burgerme. De verdachte zou zijn gevlucht op een scooter. Of er iets buit is gemaakt is niet bekend. De politie doet onderzoek en is opzoek naar getuigen.

 

Heeft u iets gezien? Bel dan met 0900-8844.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten