Nep-SMS verstuurd uit naam van RIVM

Onbekenden hebben een sms bericht rondgestuurd dat afkomstig zou zijn van het RIVM. Het bericht zou de naam van een NL-Alert. In het bericht zou staan er het RIVM zorgpakketten aanbiedt en mensen dat kunnen kopen.

Klik niet op de link in de sms het bericht is niet namelijk niet afkomstig van het RIVM.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten