Vrijdagochtend 24 april kreeg de politie omstreeks 04.00 uur een melding dat er werd ingebroken in een woning aan de Ruseschans in Noordhove.

De politie is gelijk naar de woning gegaan. Ter plaatse bleek er daadwerkelijk een inbraak te hebben plaatsgevonden. De hondenbrigade en een politiehelikopter werden ook ingezet naar de zoektocht naar de daders. De daders zouden zijn weggerend in de richting van de Ruimtebaan. Voor zover bekend is er geen verdachte aangehouden

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten