De Traumahelikopter is vanmiddag twee keer kort na elkaar ingezet in Zoetermeer. De eerste melding ging om een medische noodsituatie in een winkel aan het Westwaarts. De traumaheli is geland op een grasveld bij Centrum-West.

 

De heli was nog niet opgestegen of er kwam alweer een nieuwe melding binnen aan het Kooienwater. De traumheli steeg op en is geland nabij de Nelson Mandelabrug.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten