19-jarige jongen aangehouden in Buytenwegh

Een negentienjarige jongen uit Voorburg is zaterdagavond aangehouden in Buytenwegh.

De jongen reed met een ingevorderd rijbewijs en dat bleek niet de eerste te zijn geweest. De jongen had ook drugs gebruikt en werd aangehouden op de J.C. Bloemhoven in Buytenwegh. De auto is in beslag genomen.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten