Vanmiddag zijn omstreeks 16.15 uur de hulpdiensten gealarmeerd voor een brand op de A12 bij Zoetermeer.

Ter plaatse bleek er een vrachtwagen in brand te staan. Meerdere brandweer wagens Leidschenveen,Leidschendam en Wassenaar kwamen met spoed ter plaatse bij de brand. Of er iemand gewond is geraakt is niet bekend.

Door het ongeval staan er in beide richtingen files.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten