Afgelopen Zondag waren moeder en zoon samen onderweg om de laatste bestelling te brengen op moederdag als er in een woonwijk onverwachts een auto op snelheid de hoek om komt. 

De eigenaar van de Family plaatste dit op Facebook:

”Onderweg naar het bezorgadres komt er een auto veel te hard uit een straat rijden en enkel door heel hard remmen weten zij een botsing te voorkomen. Een toeter volgde maar dit werd kennelijk niet gewaardeerd.

Zonder dat zij het in de gaten hadden achtervolgde de auto mijn zoon en vrouw en bij het bezorgadres aangekomen ging het helemaal mis.

Mijn zoon stapt uit en voordat hij het in de gaten had wordt hij tegen de auto op de motorkap neer geslagen. Mijn vrouw springt uit de auto om hem te hulp te schieten maar inmiddels komt er een andere man vanuit een straat aanrennen die mijn vrouw uit het niets vol in het gezicht slaat. Na een korte worsteling gaan de beide mannen er met piepende banden vandoor.”