Bij een aanrijding op de rijksweg A12 zijn twee gewonden gevallen. Het ongeval gebeurden vanmorgen vroeg omstreeks 04.00 uur.

Een vrachtwagen reed op de A12 tegen een botsabsorber ter hoogte van Bleiswijk in de richting van zoetermeer. Door de klap raakte de chauffeur van de vrachtwagen bekneld. De chauffeur moest door de brandweer uit zijn cabine worden bevrijd. Een medewerker van Rijkswaterstaat is ook hierbij gewond geraakt. Om alle hulpdiensten de ruimte te geven is de A12 afgesloten.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten