Vanmiddag was het enorm druk in het Stadshart. De politie riep meerdere malen om ” Het is druk in het stadshart, Ga naar huis en voorkom afsluiting van het Stadshart. De parkeer garages waren afgesloten door verkeersregelaars.

Politie vrijwilligers liepen rond om bezoekers naar huis te sturen. Veel mensen gaven gehoor aan de oproep. Bij sommige winkels stonden rijen voor de deur.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten