Agenten hebben dinsdag 19 mei een 17-jarige jongen uit Zoetermeer aangehouden voor diefstal met geweld aan de Vlamingstraat in Den Haag. Een 59-jarig slachtoffer uit Tilburg raakte lichtgewond.

Rond 16.30 uur kwam de melding binnen van diefstal aan de Vlamingstraat in Den Haag. De verdachte beroofde het slachtoffer van spullen die hij op dat moment uit zijn auto laadde. De auto van het slachtoffer stond op de kruising van de Grote markt met de Vlamingstraat. Toen het slachtoffer de jongen aansprak, kreeg hij een klap en raakte daardoor lichtgewond. De verdachte ging er hierna vandoor maar werd door een aantal oplettende getuigen gevolgd. Hierdoor kon de verdachte niet veel later op de Amsterdamse Veerkade worden aangehouden.

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten