De brandweer kreeg vanmiddag een melding binnen van een dier in problemen aan het Moerwater in Zoetermeer.

Bij aankomst bleek dat er een papegaai in een boom zat. De bewoners stonden ook buiten in afwachting van de brandweer. Aan het begin was het even zoeken waar de papegaai zich bevond. Uit eindelijk bleek dat die boven in de boom zat. Na meerdere inzetten van de brandweer bleek dat de brandweer er niet bij kon komen vanwege de vele takken die in de weg zaten.

Later zal er wellicht nog een keer geprobeerd worden om het beestje te vangen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten