Vanavond is er op meerdere locaties in Zoetermeer een steekpartij gemeld.

Er zijn drie traumaheli’s gealarmeerd. De hulpdiensten hebben code 10 afgegeven. Er is in ieder geval 1 slachtoffer met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. De politie doet op dit moment onderzoek naar wat er precies gaande is. Er zijn in totaal tot nu toe 3 aanhoudingen verricht en er zouden twee gewonden zijn gevallen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten