Vanmiddag heeft er omstreeks 14.50 uur een ongeval plaatsgevonden op de Zuidweg.

Door een onbekende oorzaak botste een auto tegen een lantaarnpaal in de middenberm. De auto kwam op de andere rijbaan tot stilstand. De hulpdiensten kwamen met spoed ter plaatse. De brandweer heeft twee deuren uit het voertuig moet knippen om de slachtoffers te bevrijden. Beide slachtoffer zijn met spoed vervoerd naar het ziekenhuis. Bergingsbedrijf Vreugdenhil heeft het voertuig meegenomen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten