Zoetermeer – Na onderzoek dankzij een tip bij Meld Misdaad Anoniem heeft de politie gisteravond een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Frederik van Eedenhove in Zoetermeer.

Na enkele anonieme tips die binnenkwamen bij de wijkagenten van Buytenwegh via Meld Misdaad Anoniem heeft de politie een onderzoek ingesteld. Uit onderzoek bleek er inderdaad in de woning een hennepkwekerij/drogerij te zitten.

De bewoner is aangehouden en overgebracht naar het politiebureau. De recherche neemt de zaak verder in onderzoek.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten