Zoetermeer – Donderdagavond 16 juli heeft de politie enkele personen aangehouden, dit gebeurde bij RadstadRail halte Voorweg Laag in Zoetermeer.

De politie kwam om nog onbekende reden met meerdere eenheden, waaronder een hondengeleider, ter plaatse bij RandstadRail halte Voorweg Laag. Aldaar zijn er enkele personen aangehouden. Hoe veel personen er zijn aangehouden en de reden hiervan is niet bekend.

Ook waren er medewerkers van vervoersbedrijf HTM ter plaatse. Wat er precies aan vooraf is gegaan is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten