Zoetermeer –  Op maandag 20 juli is op last van de politie tram 3 richting Zoetermeer centrum stilgezet bij halte Voorweg-Laag en zijn de passagiers gecontroleerd. 

Op last van de politie is bij halte Voorweg-Laag in Zoetermeer Randstadrail tram 3 stilgelegd. Alle passagiers moesten één voor één het voertuig verlaten waarna hen identiteit werd vastgesteld. Ook werden de passagiers door de aanwezige agenten op de foto gezet.

Op de halte Voorweg-Laag waren meerdere politie eenheden aanwezig, waaronder ook twee hondenbrigades. De reden van de stilzetting en de actie hierop was omdat er één persoon door een grote groep zou zijn mishandeld. Er zijn voor zover bekend geen aanhoudingen verricht.

Camerabeelden welke in het HTM voertuig zitten worden later uitgelezen, mogelijk dat hier nog aanhoudingen uit voort komen.