Zoetermeer – Zondagmiddag 26 juli werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een aanrijding op de kruising Spectrumsingel met de Prismalaan in Zoetermeer.

Op locatie bleek het te gaan om een ongeval op de Prismalaan, de hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Een wielrenner kwam omstreeks 17:30 uur met een automobilist in botsing. De wielrenner is behandeld door het ambulancepersoneel waarna het slachtoffer A2 (zonder spoed) is vervoerd naar het ziekenhuis.

Zowel de fiets als de personenauto hebben flinke schade opgelopen door het ongeval. Bij de automobilist is een blaastest afgenomen, dit bleek verder in orde te zijn.

De exacte toedracht van het ongeluk is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten