Zoetermeer – Vrijdagmiddag 7 augustus is er een personenauto op zijn zijkant terecht gekomen na een botsing met een andere personenauto op de  Velddreef in Zoetermeer.

Omstreeks 12:15 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising Velddreef met de Wallendreef, na de botsing is één van de personenauto’s op zijn zijkant beland. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Er zijn twee personen onderzocht door het ambulancepersoneel, na behandeling is er één persoon zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

De brandweer is kort ter plaatse gekomen maar kon al snel weer retour kazerne. Er bleek gelukkig niemand in het voertuig bekneld te zitten. De weg hoefde niet afgesloten te worden, doordat de personenauto in de bosschage lag kon het verkeer het ongeval makkelijk passeren.

Wat de exacte toedracht is van het ongeval is ons niet bekend. Een bergingsbedrijf komt ter plaatse om de voertuigen te bergen.