Zoetermeer – Vrijdagmiddag 7 augustus heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen meerdere voertuigen op de Zuidweg in Zoetermeer. 

Iets over 12:00 uur heeft er een aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de kruising van de Zuidweg met de Kleurlaan, de hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen. Het ambulancepersoneel heeft enkele personen onderzocht. Voor zover bekend is er niemand vervoerd naar het ziekenhuis.

Beide voertuigen liepen flinke schade op door het ongeval.Een van de personenauto’s is na de botsing tegen een verkeerspaal tot stilstand gekomen. De Zuidweg is vanaf de kruising Kleurlaan in de richting van de Oostweg afgesloten voor afhandeling van het incident.

Wat de exacte toedracht is van het ongeval is ons niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten