Zoetermeer – Op Zondagavond 9 augustus rond 21:45 uur is de brandweer gealarmeerd voor een woningbrand aan de Hodenpijlstraat in Zoetermeer.

Meerdere brandweereenheden werden gealarmeerd voor een woningbrand, waarop de brandweer met spoed ter plaatse is gekomen.

Bij aankomst van de brandweer bleek het te gaan om een plantenbak aan een balkon op de vierde verdieping die in brand stond. Met behulp van de hoogwerker heeft de brandweer de brand geblust. Voor zover bekend is de woning niet in direct gevaar geweest.

Hoe de brand heeft kunnen ontstaan is vooralsnog niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten