Zoetermeer – Zaterdagmiddag 15 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval bij de McDonald’s aan de Kelvinstraat in Zoetermeer.

De hulpdiensten waaronder de brandweer en twee ambulances werden omstreeks 12:45 uur gealarmeerd vanwege een ongeval bij de McDonald’s. Ter plaatse bleek op de Franklinstraat  ter hoogte van de Kelvinstraat een kop-staart aanrijding te hebben plaatsgevonden. Er zijn enkele personen behandeld door het ambulancepersoneel, maar na behandeling hoefde er gelukkig niemand vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De kop-staart botsing bleek te hebben plaatsgevonden tussen twee personenauto’s, beide voertuigen hebben door de botsing flinke schade opgelopen.

Wat de exacte toedracht is van het ongeval is ons niet bekend.

Foto’s: Ben Boukes

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten