Zoetermeer – Zaterdagavond 15 augustus zijn de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team gealarmeerd naar de Leerbroekstraat in Zoetermeer.

Iets voor 21:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd naar de Leerbroekstraat, ook het MMT (Mobiel Medisch Team) is met de traumahelikopter uitgerukt. Het MMT is kort geland in Zoetermeer waarna zij al snel een vervolg melding kregen. Ook de politiehelikopter heeft enige tijd boven het incident gevlogen.

Ter plaatse is er nog geprobeerd een reanimatie te starten, helaas mocht alle hulp niet meer baten. Het slachtoffer is op locatie overleden. De politie heeft een afzetting gemaakt en de calamiteitenunit van de politie is ter plaatse gekomen om zwarte hekken te plaatsen.

De politie doet in en om de flatwoning nader onderzoek naar wat er zich exact heeft afgespeeld.