Zoetermeer – Zaterdagavond 15 augustus zijn de hulpdiensten waaronder het Mobiel Medisch Team gealarmeerd naar de Leerbroekstraat in Zoetermeer.

Iets voor 21:00 uur werden de hulpdiensten gealarmeerd naar de Leerbroekstraat, ook het MMT (Mobiel Medisch Team) is met de traumahelikopter uitgerukt. Het MMT is kort geland in Zoetermeer waarna zij al snel een vervolg melding kregen. Ook de politiehelikopter heeft enige tijd boven het incident gevlogen.

Ter plaatse is er nog geprobeerd een reanimatie te starten, helaas mocht alle hulp niet meer baten. Het slachtoffer is op locatie overleden. De politie heeft een afzetting gemaakt en de calamiteitenunit van de politie is ter plaatse gekomen om zwarte hekken te plaatsen.

De politie doet in en om de flatwoning nader onderzoek naar wat er zich exact heeft afgespeeld.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten