Zoetermeer – Maandagmiddag 24 augustus zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Europaweg in Zoetermeer. 

Omstreeks 17:05 uur heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de Europaweg. Meerdere hulpdiensten waaronder de ambulance, brandweer en politie zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Een agent heeft de nek van een slachtoffer gestabiliseerd tot het ambulancepersoneel aanwezig was. Er zijn enkele personen behandeld door het ambulancepersoneel, na behandeling is er één persoon zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd. De brandweer is ter plaatse gekomen maar kon al snel weer onverrichter zake retour kazerne.

Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen. Ondanks dat het verkeer via de busbaan om het ongeval heen werd geleid heeft het ongeval voor een flinke vertraging gezorgd op de Europaweg.

Een bergingsbedrijf is ter plaatse om één van de voertuigen te bergen.