Zoetermeer – Maandagmiddag 24 augustus heeft de politie onderzoek gedaan in een woning aan de Lijnbaan in Zoetermeer. 

De politie heeft maandagmiddag enige tijd onderzoek gedaan in een woning aan de Lijnbaan, hierbij is minstens één persoon aangehouden. Meerdere politie-eenheden waren vanmiddag ter plaatse aan de lijnbaan waaronder ook rechercheurs.

Waarom de politie onderzoek deed in de woning is niet bekend, evenals de reden van de aanhouding. Wegens een lopend onderzoek kan een woordvoerder van de politie niets vrijgeven.

(Dit item is tot stand gekomen dankzij een tip via de tiplijn. Ziet u ergens veel hulpverlening of is er een straat afgezet met lint? Stuur direct uw tip via WhatsApp naar 097-023428586. Mede dankzij u kunnen wij snel verslag doen van gebeurtenissen in Zoetermeer!)

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten