Zoetermeer – Zondagmiddag 30 augustus werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een stormschade aan de Boerhaavelaan in Zoetermeer.

Omstreeks 17:15 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een loshangende tak boven het fietspad langs de Boerhaavelaan. Om de tak te kunnen verwijderen moesten de brandweerlieden de hoogwerker van kazerne Stadshart ter plaatse laten komen.

Uiteindelijk is het met behulp van de hoogwerker gelukt om de loshangende tak te verwijderen en was het gevaar geweken.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten