Zoetermeer – Op vrijdagavond 4 september ontvingen de hulpdiensten een melding van een ongeval op de Ondineschouw in Zoetermeer.

Iets voor 19:00 uur kwamen een automobilist en een fietsster op de kruising Ondineschouw met de Europaweg met elkaar in botsing. De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna de fietsster is nagekeken door het ambulancepersoneel. Na behandeling hoefde zij gelukkig niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis.

De bestuurder van de personenauto moest een blaastest ondergaan, de uitslag bleek in orde te zijn. Zowel de personenauto als de fiets hebben weinig tot geen schade opgelopen door de botsing. De exacte toedracht van het ongeval is ons niet bekend.

Beide partijen konden na het invullen van schadeformulieren hun weg weer vervolgen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten