Zoetermeer – Dinsdagavond 8 september heeft de politie een grote zoekactie gehouden in de wijken in Oosterheem. 

Meerdere eenheden van de politie waaronder ook de politiehelikopter hebben vanaf omstreeks 19:45 uur een grote zoekactie gehouden in en boven de wijken in Oosterheem. Ook hondengeleiders en arrestantenbussen rijden rond in de wijken.

Wat precies de aanleiding is van de zoekactie is nog onbekend.

Heeft u meer informatie of beeldmateriaal ?

Stuur uw tip door aan de redactie via de WhatsApp tiplijn!

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten