Zoetermeer – Op woensdag 9 september kwam er op de meldkamer een melding binnen van een voertuig dat in brand zou staan.

Een eenheid van de brandweer is met spoed ter plaatse gegaan, bij aankomst bleek dat het voertuig niet in brand stond. Wel kwam er rook onder de motorkap van het voertuig vandaan. Hierop is er door de brandweer één raam uit geslagen om de motorkap te kunnen openen. Er bleek bij onderzoek wel vloeistof onder de auto te lekken.  Wat er precies met het voertuig aan de hand was en wat voor vloeistof er lekte is niet duidelijk geworden.

Nadat de rook minder was geworden en de “rook” opgetrokken was is de brandweer retour kazerne gegaan.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten