Zoetermeer – Vrijdagmiddag 11 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Zwaardslootseweg in Zoetermeer. 

Omstreeks 17:25 uur heeft er een kop-staart aanrijding plaatsgevonden tussen twee personenauto’s op de Zwaardslootseweg. De hulpdiensten waaronder de brandweer van kazerne Stadshart zijn met spoed ter plaatse gekomen.

Het ambulancepersoneel heeft één persoon nagekeken, maar deze persoon hoefde niet vervoerd te worden naar het ziekenhuis. Beide voertuigen hebben door het ongeval flinke schade opgelopen.

Het ongeval heeft voor een lichte vertraging gezorgd op de Zwaardslootseweg. De Zwaardslootseweg was tussen de Muzieklaan en in de richting van de Marsmanhove tijdelijk afgesloten. Een bergingsbedrijf is ter plaatse gekomen om één van de voertuigen waarbij de airbags zijn uitgeklapt te bergen.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is vooralsnog niet bekend.