Zoetermeer – Op zondagochtend 13 september zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de kruising van de Amerikaweg met de Vorstiusrode in Zoetermeer.

Omstreeks 10:10 uur kregen de hulpdiensten, waaronder de brandweer, een alarmering voor een ongeval waarna zij met spoed ter plaatse zijn gekomen. Er bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen twee personenauto’s, waarbij beide voertuigen flinke schade hebben opgelopen. Twee ambulances kwamen ter plaatse en hebben enkele personen onderzocht. Na behandeling zijn er twee personen zonder spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Vanwege het ongeval ondervond het overige verkeer enige hinder, zij werden via een korte omweg om het ongeval heengeleid. Doordat beide voertuigen flink zijn beschadigd en vermoedelijk niet meer verder kunnen rijden komt er een bergingsbedrijf ter plaatse om de voertuigen te bergen.

De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten