Zoetermeer – Vrijdagavond 11 september zijn de hulpdiensten gealarmeerd vanwege een sterke brandlucht in een winkel aan de Luxemburglaan in Zoetermeer. 

De brandweer en politie ontvingen omstreeks 19:55 uur een melding van een sterke brandlucht in een winkel van Perry Sport aan de Luxemburglaan, meerdere brandweer eenheden zijn direct met spoed ter plaatse gekomen en hebben een onderzoek ingesteld. Een gedeelte van de passage was tijdens de inzet van de hulpdiensten tijdelijk afgesloten.

Het personeel van de winkel heeft het pand ontruimd waarna klanten en personeel naar buiten zijn gegaan. Beveiligers hebben de passage afgesloten. De brandweer heeft ook enige tijd onderzoek gedaan op het dak van Perry Sport, ook daar is niks aangetroffen.

Uiteindelijk is er geen brand aangetroffen, waarop de brandweer is ingepakt en retour kazerne is gegaan. De passage blijft afgesloten.