Zoetermeer – Maandagavond 12 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning aan de Bijdorplaan in Zoetermeer.

De politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT), met dit keer de Lifeliner-2 uit Rotterdam, werden gealarmeerd voor een medisch incident op de galerij van een portiekflat aan de Bijdorplaan. Het MMT is geland op een grasstrook nabij het Maximaplein, waarna het MMT personeel door de politie  naar het incident is vervoerd.

Of het slachtoffer daadwerkelijk is gereanimeerd, is niet bekend. Wel dat het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis is vervoerd. De arts van het MMT is meegereden met de ambulance. De rest van het  team zal de arts in het ziekenhuis ophalen waarna zij weer retour kunnen naar Rotterdam The Hague Airport.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten