Zoetermeer – Maandagavond 12 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een medische noodsituatie in een woning op de Safarigeel in Zoetermeer.

De politie, ambulance en het Mobiel Medisch Team (MMT) met de Lifeliner-1 uit Amsterdam werden gealarmeerd voor een medisch incident in een woning aan het Safarigeel. Het MMT is ter hoogte van Benthuizen gecanceld waarna zij weer retour zijn gegaan naar Amsterdam. Het ambulancepersoneel heeft het slachtoffer behandeld.

Of het slachtoffer ook naar het ziekenhuis is vervoerd is ons niet bekend, evenals wat er precies aan de hand was.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten