Zoetermeer – Woensdagavond 21 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een ongeval aan de Velddreef in Zoetermeer.

Omstreeks 21:25 uur kregen de politie en de ambulance een melding van een aanrijding aan de Velddreef. De politie was snel ter plaatse. Het betrof een aanrijding tussen een fietser en een scooter. De aanrijding vond plaats op de doorgaande weg, nabij de t-splitsing reden de twee tegen elkaar aan.

Het ambulancepersoneel heeft één slachtoffer nagekeken, deze is na behandeling zonder spoed vervoerd naar het ziekenhuis.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen plaatsvinden is ons niet bekend.

 

 

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten