Zoetermeer – Woensdagavond 21 oktober werden de hulpdiensten gealarmeerd voor een melding van een stormschade aan de Kersengaarde in Zoetermeer.

Omstreeks 18:45 uur werd de brandweer gealarmeerd voor een stormschade (boom) melding aan de Kersengaarde. De brandweerlieden van kazerne Oosterheem zijn zonder spoed ter plaatse gekomen. Hier bleek een tak van een boom te zijn afgebroken door de storm, de brandweerlieden hebben hierop een afzetting gemaakt over het voetpad. Hiermee zou het gevaar geweken moeten zijn.

Nadat de afzetting was gemaakt zijn de brandweerlieden weer retour kazerne gegaan.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten