Zoetermeer – Op donderdagmiddag 22 oktober zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een brand in een woning aan de Lekstroom in Zoetermeer.

Meerdere brandweereenheden werden omstreeks 15:35 uur gealarmeerd en zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna zij een uitslaande brand in het dak van een twee-onder-een-kapwoning aantroffen. De brandweer schaalde de brand al vrij snel op naar ‘middelbrand’ waarop enige tijd later ‘grote brand’ werd gegeven. Om meer materiaal ter plaatse te krijgen is er verder opgeschaald naar ‘zeer grote brand’.

Beide woningen hebben flinke schade opgelopen door de brand, de bewoners konden gelukkig tijdig de woning verlaten. Met behulp van onder andere een hoogwerker kon de brandweer de brand snel blussen.

Er zijn delen van het dak gesloopt en verwijderd om bij de brandhaard te kunnen komen en om te controleren of de brand ook daadwerkelijk uit is. De brand is tijdens werkzaamheden aan het dak ontstaan en is begonnen in de dakisolatie.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten