Zoetermeer – Donderdagochtend 22 oktober zijn er meerdere voertuigen fors beschadigd na een ongeval op de Edelgasstraat in Zoetermeer.

Een bestuurder van een Volkswagen is omstreeks 07:45 uur met enorme snelheid op de Edelgasstraat de macht over het stuur verloren waarna hij op meerdere geparkeerde personenauto’s is gebotst. De bestuurder is in de bosschages tot stilstand gekomen.

De hulpdiensten zijn met spoed ter plaatse gekomen waarna de bestuurder van de Volkswagen is behandeld door het ambulancepersoneel. Na behandeling is het slachtoffer met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

In totaal zijn er 5 geparkeerde voertuigen flink beschadigd geraakt, ook de zwarte Volkswagen heeft flinke schade. Bergingsbedrijf Vreugdenhil is ter plaatse gekomen om drie voertuigen te bergen. De Edelgasstraat bleef nog enige tijd afgesloten wegens vloeistoffen die nog op het asfalt lagen, deze worden door de gemeente Zoetermeer opgeruimd.

Het ongeval zou zijn ontstaan nadat de bestuurder onwel was geworden.