Zoetermeer – Zondagavond 25 oktober heeft de politie een deel van het Prinses Maximaplein afgesloten wegens een groot oliespoor op een gedeelte van de rotonde.

Enkele automobilisten gleden letterlijk over het Prinses Maximaplein doordat er een flink oliespoor over de rotonde lag verspreid. Enkele automobilisten kwamen in de berm terecht, een ander is tegen een verkeerspaal tot stilstand gekomen.

Nadat de politie wegens het oliespoor werd gewaarschuwd is een gedeelte van het Prinses Maximaplein, in afwachting van een schoonmaakploeg, door de politie en enkele handhavers afgesloten, ze zorgden er voor dat het verkeer in goede banen werd geleid.

Vermeulen kwam ter plaatse om het oliespoor te verwijderen.

 

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten