Den Haag – De politie onderzoekt met een Team Grootschalige Opsporing (TGO)  de vermissing van een 35-jarige vrouw. In haar woning aan de Wognumstraat in Den Haag werd zaterdag 24 oktober een overleden persoon gevonden. Onderzoek moet uitwijzen of dit gaat om de vermiste vrouw. Zondag 25 oktober is er een 26-jarige man uit Zoetermeer aangehouden, zijn rol wordt onderzocht. Hij zit op dit moment nog vast.

Nadat de 35-jarige vrouw werd opgegeven als vermist, heeft de politie een TGO  ingezet om haar vermissing te onderzoeken. Tijdens dit onderzoek trof Forensische Opsporing een lichaam aan in haar woning. De recherche en het NFI doen onderzoek om de overleden vrouw te identificeren en de oorzaak van haar overlijden te achterhalen.

Getuigen
De politie is op zoek naar getuigen in deze zaak. Heeft u informatie die het onderzoek kan helpen? Dan komen wij graag met u in contact. Bel de politie via 0900 8844. Liever anoniem blijven? Bel dan Meld Misdaad Anoniem via 0800 7000.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten