Zoetermeer – Zondagmiddag 25 oktober heeft er een eenzijdig ongeval plaatsgevonden op de Amerikaweg in Zoetermeer.

Omstreeks 13:20 uur is een motorrijder welke een proefrit maakte op de rotonde Amerikaweg met de Buytenparklaan hard ten val gekomen. Ondere andere een ambulance, politie en het Mobiel Medisch Team kwamen met spoed ter plaatse.

Het Mobiel Medisch Team is met de traumahelikopter nabij het incident geland. Het medisch personeel heeft zich ontfermd over de motorrijder waarna hij zelfstandig naar de ambulance kon lopen en is nagekeken. Na behandeling is de motorrijder met spoed naar het ziekenhuis vervoerd.

Hoe het ongeval precies heeft kunnen gebeuren is vooralsnog niet bekend. De motor heeft flinke schade opgelopen door het ongeval. Het Mobiel Medisch Team is volledig retour naar Rotterdam The Hague-Airport.