Zoetermeer – Woensdagmiddag 28 oktober heeft er een ongeval plaatsgevonden tussen een bedrijfsbus en een personenauto met aanhanger op de Zuidweg in Zoetermeer.

Omstreeks 14:50 uur werden de hulpdiensten waaronder de brandweer gealarmeerd voor een ongeval op de kruising Zuidweg met de Zilverstraat. Op de Zuidweg zelf bleek een kop-staart aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een bedrijfsbus en een personenauto met aanhanger. De aanhanger is door de klap losgeschoten en in de berm terecht gekomen.

Het ambulancepersoneel hebben enkele personen nagekeken op verwondingen, na behandeling is er één persoon vervoerd naar het ziekenhuis. Beide voertuigen hebben flinke schade opgelopen, de bedrijfsbus heeft vloeistoffen gelekt welke door middel van zand zijn opgeruimd.

De toedracht van het ongeval is ons onbekend,  bergingsbedrijf Vreugdenhil komt ter plaatse om de voertuigen te bergen.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten