Zoetermeer – Op vrijdagochtend 30 oktober zijn de hulpdiensten opgeroepen voor een ongeval op de Oostweg in Zoetermeer.

Omstreeks 8:45 uur zijn de hulpdiensten waaronder politie en ambulance alsmede de brandweer ter plaatse gekomen en troffen daar net voor de stoplichten van het Prinses Maximaplein een kop-staart aanrijding aan. De bestuurder van het voorste voertuig is nagekeken op verwondingen en daarna voor verder onderzoek meegenomen naar het ziekenhuis.

De schades aan de voertuigen vallen mee, desondanks zal het voertuig van de bestuurder die naar het ziekenhuis vervoerd wordt wel door een berger meegenomen worden. Voor de doorstroming zijn de voertuigen naar de zijkant geduwd aangezien er door het incident drie rijstroken afgesloten waren.

Deze website gebruikt cookies. We zijn wettelijk verplicht om je te informeren en je toestemming te vragen voor het gebruik van cookies en soortgelijke technieken. meer informatie

Deze site is standaard ingesteld op 'cookies toestaan", om je de beste mogelijke blader ervaring te geven. Als je deze site blijft gebruiken zonder je cookie instellingen te wijzigen, of als je klikt op "Accepteren" hieronder, dan geef je toestemming voor het gebruik van Cookies.

Sluiten