Bleiswijk/Zoetermeer – Maandagochtend 9 november werden de hulpdiensten met spoed gealarmeerd voor een ongeval op de N209 in Bleiswijk.

De hulpdiensten werden omstreeks 7:21 uur gealarmeerd voor een ongeval tussen twee voertuigen op de N209 – Nieuwe Hoefweg in Bleiswijk net voorbij de Australieweg in Zoetermeer.  De politie en een ambulance kwamen met spoed ter plaatse, op locatie bleek een aanrijding te hebben plaatsgevonden tussen een bedrijfsbusje en een personenauto. Beide voertuigen hebben aanzienlijke schade. Het bedrijfsbusje heeft linksvoor schade aan het voertuig. De BMW heeft aan de zijkant schade. Bergingsbedrijf BRL is ter plaatse om de voertuigen te bergen.

Het ambulancepersoneel heeft enkele personen behandeld maar gelukkig hoefde niemand naar het ziekenhuis. Tijdens het ongeval was er behoorlijk wat chaos op de N209, het liep vast tot aan de A12. Het verkeer werd via één rijbaan om het ongeval heen geleid.

De exacte toedracht van het ongeval is niet bekend.